Prodej pozemky pro bydlení, 1 000 m2 - Janov nad Nisou - Hraničná

Cena: 3 970 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 17 098 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Jablonec nad Nisou
Lokalita: Janov nad Nisou
Aktualizace: 14.05.2024 12:28
Číslo zakázky: 59828
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1000 m2
Slunný pozemek v Jizerských horách vhodný k zastavění o výměře dle Vašeho přání

Pozemek vhodný pro trvalé bydlení či rekreaci v úžasném místě Jizerských hor, kousek od Bedřichova. V blízkosti vleků, cyklotras, přehrady, lesů – v krásné přírodě, s příjezdem po silnici s občanskou vybaveností v místě. A v případě potřeby jste za 10 minut z poklidného Janova nad Nisou v centru okresního města Jablonce nad Nisou.

Pozemek je mírně svažitý, výhodou je tedy možné vybudování o jedno podlaží více, a především nádherný výhled a přístup slunce po celý den. V současné době probíhá čištění pozemku od náletů, k předání bude velmi pěkný vyklizený pozemek.

Lze postavit jeden rodinný dům se suterénem, jedním podlažím a obytným podkrovím, se zastavěnou plochou do 220 m2. Možnost napojení na el.energii, vodu, kanalizaci.

Výměra k prodeji záleží na Vašem přání…
Výměra celého pozemku je 13.562 m2.
Výměra plochy k zastavění dle územního plánu je 840 m2.
Zastavitelný pozemek s výměrou 1.000 m2 nabízíme za 3.970.000,- Kč za m2.
Minimální výměra je stanovena na 840 m2, záleží však na Vás, kolik metrů a za jakou cenu si budete přát, zbylou část si prodávající ponechá, vlastní i sousední pozemek.
Rozdělení pozemku a geometrický plán zajistí prodávající po dohodě s vybraným kupujícím. Výběr bude proveden na základě celkové prodejní ceny, kterou kupující nabídne, s přihlédnutím na požadovanou výměru ke koupi.

Více informací Vám ráda sdělím po telefonu, zašlu na požádání, případně Vám vše osobně povím při osobní prohlídce u pozemku. Konzultace případně výběr pro Vás nejvhodnějšího financování v případě zájmu je samozřejmostí.

Přijďte se podívat, zda si toto místo zamilujete jako já. Těším se na Vás.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 49 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop