Prodej ubytování, 491 m2 - Kořenov - Příchovice

Cena: 28 831 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 124 176 Kč měsíčně
Druh: hotel
Typ: prodej
Okres: Jablonec nad Nisou
Lokalita: Kořenov
PENB: G
Aktualizace: 05.04.2024 13:44
Číslo zakázky: 47339
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 225 m2
Počet pater: 3
Patro: 3
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Představujeme vám jedinečnou investiční příležitost. Jde o bytový dům s osmi bytovými jednotkami v malebné obci Příchovice, která leží na rozhraní Krkonoš a Jizerských hor. Tento objekt představuje nejen atraktivní investici, ale také skvělou příležitost pro ty, kdo hledají spojení podnikání s láskou k přírodě a sportu. Příchovice jsou známé svou krásnou přírodou a širokými možnostmi pro rekreaci a sport. V zimních měsících se oblast proměňuje v ráj pro běžkaře a sjezdové lyžaře, s upravovanými běžeckými tratěmi a sjezdovkami v bezprostřední blízkosti. V létě pak oblast láká na nekonečné turistické a cyklistické trasy, které vedou přímo kolem našeho domu.
Z oken bytových jednotek se naskýtá pohled na majestátní panorama Lužických a Jizerských hor. Představte si, že každý den můžete sledovat západ slunce nad tímto nádherným horizontem – to je přesně to, co nabízí naše byty.

Potenciál, který čeká na vaše nápady: Dům je ve fázi, kdy třetí nadzemní podlaží prošlo kompletní rekonstrukcí a je připraveno k vybavení. Druhé nadzemní podlaží je v původním stavu a čeká na vaši kreativní přestavbu. Máte tak jedinečnou šanci dotvořit interiéry podle svého vkusu a potřeb.
Flexibilita využití: Ať už hledáte místo pro vlastní bydlení, chcete nabídnout luxusní pronájem nebo provozovat penzion, tento dům vám otevírá dveře k různým možnostem využití.

*Kompletní balíček Nabídka zahrnuje nejen samotný dům, ale i pozemek pod ním a okolní parcelu o celkové výměře 772 m^2.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost stát se majitelem nemovitosti v jedné z nejkrásnějších částí naší země. Pokud máte zájem nebo znáte někoho, kdo by mohl mít zájem, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 82 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop