Prodej rodinné domy, 180 m2 - Smržovka

Cena: 4 300 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 18 520 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Jablonec nad Nisou
Lokalita: Smržovka
Ulice: Kostelní 950
PENB: G
Aktualizace: 26.04.2024 13:41
Číslo zakázky: 58338
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 610 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nabízíme k prodeji prostorný starší rodinný dům v klidné lokalitě města Smržovky, vhodný pro ty, kteří hledají příležitost proměnit nemovitost ve svůj vysněný domov nebo ubytovací zařízení. Dispozice domu dává možnost realizovat vlastní nápady a přání.

Nemovitost je částečně podsklepena s celkovou plochou 180 m2, k dispozici je kuchyň s linkou a plynovým sporákem, obývací pokoj a další 4 místnosti, koupelna a WC, déle je tu prostorná půda, která davá možnost vestavby nebo vytvoření další bytové jednotky. Na pozemku je garáž a kůlna.

Rozvody plynu prošly revitalizací, ústřední vytápění nabízí možnost topení jak plynem, tak tuhými palivy. Dům je napojen na veřejný vodovod a k dispozici je i vlastní studna. Odpady jsou řešeny žumpou a městskou kanalizaci.

Díky svému umístění v lokalitě Smržovky máte blízko k přírodě a zároveň ke všem potřebným službám s velice dobrou dopravní obslužností (vlak, silnice, autobus). Do centra Jablonce nad Nisou se dostanete autem během 10 minut.

Těšíme se na prohlídce.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 48 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop