Prodej rodinné domy, 228 m2 - Jablonec nad Nisou

Cena: 18 160 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 78 215 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Jablonec nad Nisou
Lokalita: Jablonec nad Nisou
Ulice: Jarní
PENB: B
Aktualizace: 22.04.2024 04:19
Číslo zakázky: 57303
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 110 m2
Obytná plocha: 228 m2
Výměra pozemku: 446 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Představujeme vám slunnou, moderní, nízkonákladovou novostavbu bytového domu s pěti byty v Jarní ulici v klidné části Jablonce nad Nisou v Jarní ulici.

Dle stavebního povolení Rodinný dům se třemi byty a je prodáván jako zcela dokončená stavba!
Ve skutečnosti je dům koncipovaný jako 5 samostatných bytových jednotek dispozice 2+kk.

V 1. sníženém podlaží se nachází tělocvična (byt 2+kk), plocha bytu 59,24 m2 + terasa 23 m2 s výhledem a přístupem na zahradu domu a ke společnému bazénu.

1.NP - 2 bezbariérové byty 2+KK, každý o výměře 42 m2, oba byty mají k dispozici vlastní balkon o výměře 8 m2 přístupný jak z obývacího pokoje tak z ložnice.

Ve 2.NP se nacházejí další dva byty 2+KK, každý o výměře 42,36 m2 + balkony 8,55 m2 přístupné z obývacího pokoje i z ložnice. Orientace bytů je jeden na JV a druhý na JZ.
Dům se nachází na kopci nad městem na malém pozemku s vlastní zahradou a již zmíněným bazénem, který je určen k užívání všech obyvatel v domě.

Všechny byty jsou vybaveny teplovodním podlahovým vytápěním, zdrojem tepla a TUV je v celém domě tepelné čerpadlo, dům je velmi dobře zateplen 22 cm tepelné izolace- minerální vata, takže předpokladem jsou velmi nízké provozní náklady.
Dalším bonusem je vybavení každého z bytů samostatným komínovým tělesem umožňujícím napojení malých krbových kamen.

V kuchyňské části je provedena příprava pro instalaci kuchyňské linky včetně napojení všech potřebných spotřebičů (myčka, pračka) - kuchyňská linka není zahrnuta v ceně bytu, může však být součástí vybavení v případě dohody s developerem dle představy budoucích uživatelů bytů.

Aktuálně jsou prováděny dokončovací stavební práce a probíhá příprava na kolaudaci domu, tak jak je stavebně povolen- kolaudace v dubnu 2024.
Následně je připraven proces legalizace na 5 samostatných bytů 2+KK.

Rezervujte ihned!!
Cena m2 podlahové plochy bytu = cca 79.650,- Kč/m2, v průběhu procesu kolaudace pomůžeme zajistit financování, po koupi dokončíme rozdělení na 5 samostatných bytů.
Vše je nové s důrazem na preciznost zpracování, praktické dispoziční řešení bytů, úžasné výhledy a nízké provozní náklady dělají z této nabídky investici, se kterou budete skvěle usínat.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 88 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop