Prodej rodinné domy, 139 m2 - Jablonec nad Nisou - Vrkoslavice

Cena: 7 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 34 413 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Jablonec nad Nisou
Lokalita: Jablonec nad Nisou
Ulice: Zámecká 248/6
PENB: G
Aktualizace: 31.08.2024 09:36
Číslo zakázky: 61894
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 755 m2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Dovolte mi Vám představit slunný a jižně orientovaný rodinný dům v klidné části Jablonce nad Nisou - Vrkoslavicích, který mimo jiné nabízí příjemnou zahradu a krásné výhledy.

Nemovitost má celkovou plochu včetně pozemku 755 m2, dům má zastavěnou plochu 103 m2.
V 1. nadzemním podlaží se nachází byt o dispozici 2+1, je zde i předsíň, spíž, koupelna s vanou a vstup do samostatné místnosti, která může sloužit jako technická místnost nebo dílna.
Ve 2. nadzemním podlaží je další byt o dispozici 2+1, se spíží a koupelnou se sprchovým koutem a jsou zde schody do půdního prostoru. Zajímavostí jsou dvě toalety umístěné v mezipatře mezi 1. a 2. podlažím.
Podlahy jsou v místnostech původní dřevěné, koberce, dlažba nebo lino.

Dům je podsklepen, velikost sklepu je cca 35 m2 a další velké úložné prostory nabízí prostorná půda o velikosti 65 m2. Na pozemku je samostatně stojící dvougaráž propojená s dílnou.
Zahrada okolo domu je dostatečně velká na odpočinek, hraní pro děti nebo zahradničení.

Tato nemovitost je vhodná například pro velkou rodinu, jako dvougenerační dům nebo jako investiční příležitost, kdy se dá v každém podlaží vybudovat samostatný byt k pronájmu.

Vrkoslavice jsou městskou částí Jablonce nad Nisou a s centrem jsou spojeny několika linkami MHD. Tato část Jablonce je příjemně zelená a nabízí mnoho procházkových tras - hned kousek od domu vede například Jablonecký vyhlídkový okruh nebo cyklostezka 3038 - Hřebenovka. Přímo v ulici Zámecká je oblíbená školka Montessori.

Těším se na Vás na prohlídce!
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 117 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop