Prodej byty 3+1, 67 m2 - Tanvald

Cena: 3 690 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 15 892 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Jablonec nad Nisou
Lokalita: Tanvald
Ulice: Radniční 519
PENB: G
Aktualizace: 25.07.2024 11:19
Číslo zakázky: 62397
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 2
Postaveno z: panel
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Slunný rodinný byt 3+1 s balkonem v 1. NP o celkové výměře 67 m2 v klidné lokalitě města Tanvald.

Dispozice bytu nabízí prakticky řešený obytný prostor s výhledy do přírody. Obývací pokoj se vstupem na zasklený balkon, kuchyň je vybavena kvalitní německou kuchyňskou linkou a spotřebiči Bosch. V koupelně je velký sprchový kout a prostor pro pračku a sušičku. Dále v bytě naleznete samostatnou toaletu a vstupní chodbu, která prochází středem bytu a je zakončena velkou vestavěnou skříní s posuvnými dveřmi se zrcadlem.
Celý byt prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukcí. Nové rozvody elektřiny, včetně internetu jsou dostupné po celém bytě. Nové rozvody vody, odpady, sanita, vzduchotechnika, dveře, plovoucí podlahy, obklady a dlažby. Nově jsou provedeny štukové omítky na zdech a stropu. Byt je osazen bezpečnostními vstupními dveřmi.

K bytu náleží sklepní kóje v suterénu. Dům je kompletně zateplen. Všude jsou nová plastová okna. Parkování je možné přímo před domem, případně za ním na velkém parkovišti.

Blízkost krásné přírody Jizerských hor či nedalekých Krkonoš. Výborná občanská vybavenost včetně sportovišť, škol, školek, obchodů, kina, nemocnice, pošta a další.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 118 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop